Gratis verzending boven de €50
Vandaag besteld morgen in huis

Placemats vilt

Ovale vilt placemats van mijnonderzetters.nl webshop

Vilt placemats in alle vormen

Bij Mijnonderzetters.nl kunt terecht voor uw complete tafeldecoratie, maar uiteraard ook alleen voor placemats van vilt. U heeft de mogelijkheid te kiezen uit standaard placemats zoals ronde placemats, vierkante placemats, rechthoekige placemats, ovale placemats of uit onze andere placemats met vele mooie en leuke motieven. 

De placemats zijn verkrijgbaar uit maar liefst 17 prachtige en frisse kleuren.

Placemat kopen

Bent u op zoek naar placemats van vilt voor eigen gebruik of om een ander blij te maken als cadeau?

Koop dan gemakkelijk en snel al uw placemats van vilt via iDeal of PayPal. Bij ons heeft u de keuze uit vele standaard modellen met super leuke motieven. De vilt placemats zijn van hoogwaardige kwaliteit en goedkoop, en bij al onze placemats heeft u de keuze uit 17 prachtige kleuren! Bij bestellingen voor 13.00 uur ontvangt u uw placemats meestal binnen 24 uur per PostNL of DPD. Wij versturen al uw bestellingen boven de € 50,- geheel kosteloos!

Heeft u een eigen onderneming zoals een catering bedrijf? Of organiseert u een zakelijk diner? ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres! Vraag vandaag nog een offerte op maat zodat wij u geheel kunnen voorzien van uw complete tafeldecoratie van A tot Z.

Gepersonaliseerde placemats 

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor jong en oud met een persoonlijke touch? Doordat wij alle onderzetters en placemats zelf in huis produceren bieden wij de mogelijkheid om maatwerk te creëren volledig naar jouw eigen wens! Samen met jou bespreken wij de mogelijkheden vooraf en maken aan de hand daarvan een schets, en indien gewenst één sample.

Wij hebben placemats van verschillende afmetingen. Naast de vele standaard placemats heb je ook de mogelijkheid om een product op maat te laten maken zoals complete tafelkleedjes voor het beschermen van jouw hele tafel. Wil je graag een placemat of tafelkleed in een gewenste vorm of uitsnede? Wij leveren maatwerk onderzetters, placemats en/of tafelkleedjes en kunnen deze indien gewenst ook personaliseren.

maatwerk vilt tafelkleed van mijnonderzetters.nl webshop
maatwerk vilt bureaukleed van mijnonderzetters.nl webshop
maatwerk design vilt tafelkleed in de vorm van een monstera blad van mijnonderzetters.nl webshop

Interesse of een offerte voor kleine aantallen of juist honderden of duizenden? Wij geven graag persoonlijk advies op maat. 
Mijnonderzetters.nl heeft alles voor het opmaat laten maken en personaliseren van onderzetters en meer!