Gratis verzending boven de €50
Vandaag besteld morgen in huis

Onderzetters maatwerk

Maatwerk onderzetters

Wij kunnen ieder gewenste vorm onderzetter snijden uit vilt, hout of plexiglas waardoor u de mogelijkheid heeft om zelf een product op maat samen te stellen. Ook door deze materialen te combineren kunnen wij originele onderzetters maken. Bijvoorbeeld een maatwerk onderzetter gemaakt van vilt en hout samen. Onze ontwerpers denken graag met je mee!

Onderzetters voor bedrijven

Ook voor de zakelijke markt produceren wij grootschalig standaard of gepersonaliseerde onderzetters. Of het nu gaat om onderzetters, van vilt, hout, (kunst)glas, bedrukte bierviltjes of andere producten? Wij bedenken, ontwerpen en produceren het geheel in eigen beheer. Wij werken veel voor catering bedrijven en evenementen in het voorzien van de complete tafeldecoratie.

Voor opmaat gemaakte en gepersonaliseerde onderzetters! 

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor jong en oud met een persoonlijke touch? Doordat wij alle onderzetters zelf in huis produceren bieden wij de mogelijkheid om maatwerk te creëren volledig naar uw eigen wens! Samen met u bespreken wij de mogelijkheden vooraf en maken aan de hand daarvan een schets, en indien gewenst één sample.

Wij hebben onderzetters van verschillende materialen zoals vilt, hout of (kunst)glas met een foto of logo erop. Daarnaast hebben wij tafelkleden en placemats voor het beschermen van uw tafel. Wil je graag een onderzetter in een gewenste vorm of uitsnede van vilt? Wij leveren maatwerk onderzetters en/of placemat geheel naar eigen wens en personaliseren het indien gewenst.

Interesse of een offerte voor kleine aantallen of juist honderden of duizenden? Wij geven graag persoonlijk advies op maat. 
Mijnonderzetters.nl heeft alles voor het opmaat laten maken en personaliseren van onderzetters en meer!