Homepagina

BEKIJK NU

DE NIEUWSTE

VILT MODELLEN VAN 2020

EEN ORIGINEEL CADEAU VOOR ELKE GELEGENHEID MET ONDERZETTERS VAN MIJNONDERZETTERS.NL

Is er iemand bijna jarig? Bent u op zoek naar een persoonlijk cadeau voor Vaderdag of Moederdag? Wilt u uw beste vriend of vriendin zomaar verrassen en bent u nog op zoek naar een origineel cadeau? Op Mijnonderzetters.nl kunt u persoonlijke (vilt) onderzetters met een foto bestellen. Een leuke oplossing om de tafel te beschermen tegen kringen en vlekken. Ook leuk en handig voor uw eigen tafel natuurlijk!

U HEEFT EEN IDEE, WIJ MAKEN HET!

Door middel van een laser kunnen wij iedere gewenste vorm en grootte leveren uit hout, kunstglas en vilt. Het is zelfs mogelijk om materialen met elkaar te combineren. Heeft u een leuk idee of wilt u onderzetters met uw bedrijfslogo erop hebben? Spreek uw wensen uit en wij realiseren het graag voor u!

NOOIT MEER EEN SAAIE TAFEL DANKZIJ UNIEKE ONDERZETTERS

Mijnonderzetters.nl is onderdeel van Graphixl Laser & Print en gespecialiseerd in het produceren van onderzetters, placemats en tafeldecoratie in alle vormen en maten. Veel van onze producten zijn gemaakt van vilt. Dit is een duurzaam, puur, ademend, isolerend en kleurvast product dat temperatuur resistent van -40°C tot 80°C is. Maar we leveren ook producten van hout, kunstglas en hardboard. Omdat wij de onderzetters zelf produceren, is ons assortiment uniek en leuk om te combineren met ander tafeldecoratie uit ons eigen assortiment.

Bekijk snel onze (vilt) onderzetters, panbeschermers, pan- en potonderzetters en foto- onderzetters.